Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Sambal goreng ati ajam

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr kippenlevertjes
2 uien
5 teentjes knoflook
1 eetlepel sambal oelek
4 kemirienoten
santen
1/2 stengel sereh
1 schijfje laos
1 theelepel zout
1/2 theelepel suiker
2 daoen djeroek poeroet
asemwater
olie
zout

Bereiden

Kook de in kleine stukjes gesneden levertjes in water met zout.
Bak de fijngesneden uien en knoflook samen met de sambal, de gemalen
kemirienoten, de laos, de suiker en het zout in de olie aan.
Voeg dan de levertjes toe, bak het geheel even aan en voeg daarna de
resterende ingrediƫnten toe.
Kook het geheel goed door.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kipfilet met garnalensaus
Romige kerriekip
Kip met appel en banaan
Kiprollade I
Kip Basquaise

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes